2015. július 11., szombat

Apróságok? Pedig fontosak az MLM hálózatépítésben!



 Akinek a tudás megszerzése drága, vajon számol e a tudatlanság költségeivel? 
Csak belső használatra, a magam MLM hálózatának!


MLM! Csak hiszed, hogy ismered és jól csinálod!

Pedig  egy jól megtanulható, választható értékesítési rendszer. Tanulod e? Jársz e rendszeresen rendezvénykre? Aktivitásod is van ott? Hogyan vagy a hanganyagokkal, szakkönyvekkel, hallgatod, olvasod? És mutatod e  az üzlettársaidnak? Elérted e már a csapatod vezetőinél, hogy képezzék magukat az általad javasolt anyagok igénybevételével? Olyan anyagokat adsz e a kezükbe, amelyeket a magad sikereinek a kovácsai voltak?

Kit  hívjak meg  az üzletembe?  Lesz e belőlük vezető?

Néhány alapvető szempont közül, igen fontos, hogy legyenek  céljai, keressen  magának jó lehetőséget, arra szánjon rá rendszresen elég időt, legyen hajlandó dolgozni is a céljaiért, miközben tanul a megfelelően kiválasztott mentortól.

Motiváció!

Motivált vagy? Hordozol e ott belül magadban valamit, aminek a neve belső motiváltság? Ismersz e ilyen embert, akinek  ez a belső motiváltsága kifelé is hat, mondjuk ki, például Rád?  Mivel tudod magadat motiváln?
Felfogták e már a vezetőid, hogy van különbség a motiváció és a manipuláció között?
Értesz e hozzá, tudsz e más embereket motivált állapotba hozni?

Hozzáállás!

Attitűd, így jobban tetszik? Van ilyened? A Te hozzáállásod mennyire vezeti és határozza meg az üzletedet? Elég elkötelezett vagy a magad üzletében a társaid felé? Vagy a vásárlóid ilyennek látnak? Hogyan reagálsz a változásokra? Milyen az attitűdöd a siker vagy a kudarc irányába?


A céged! Mit nem kérdezek, elkötelezted magad?

Volt e valamilyen referencia a belépés előtt? Ismerted már a termékeit? Most mit mondanál magadnak miért ezt a céget gondoltad a legjobbnak, a legjobban neked  valónak? A háttér, a termék, esetleg  a szponzorod személye? Volt e eszedbe éppen akkor a legbecsesebb célod, ki merted akkor már jelenteni, hogy a legjobbat választottad? Most is így gondolod e, és ha igen harsogod e kikürtölöd e a világnak, hogy hová kerültél, mivel foglalkozol, és ha igen akkor ezt hihetően teszed? Érsz e már el sikereket? 
Sok sikeres embert ismersz Te is, méghozzá különböző foglalkozásokban, nemtől, kortól függetlenül. Mondd közülük az első öt, általad legsikeresebbnek ismert közül, háromnak  el mernéd mondani, hogy MLM hálózatépítésről szeretnél beszélni, időpontot kérni Tőle? Megmutatnád az üzletedet, a termékedet?

Én így szoktam lezárni, befejezni az írásomat, : kattints ide ha beszélni szeretnél velem


Vagy ha jobban tetszik,

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése