2015. május 25., hétfő

Sikergyilkosok





Az emberi kapcsolatok kezelésének hagyományos módszerei - mint amiket például Dale Carnegie nagyszerű könyveiben találunk - csak akkor vezetnek eredményre, ha a másik ember viselkedése együttműködő és racionális. Nem mindenki fogadja el azonban maradéktalanul a civilizált viselkedés alapszabályait. Ők a "nehéz emberek".


Szakértők becslése szerint az emberek 10-15%-a tartozik ebbe a kategóriába. Magyarországon különösen fontos a nehéz emberek kezelésének elsajátítása, mert az általános önbecsülés-krízis és önértékelésünk krónikusan alacsony szintje miatt jóval magasabb a problémás emberek száma (mintegy 30-35%).





A Sikergyilkosok program abban segít Neked, hogy megtanuld jobban kezelni a nehéz embereket: a veszélyes ragadozókat, a körmönfont manipulátorokat, a negatív léleklikvidátorokat és az idegesítő lúzereket. Negatív, blokkoló hatásuk semlegesítésével zavartalanul tudsz majd dolgozni életed nagy álmain, hogy igazán az légy, aki vagy!




Olvass bele:
Sikergyilkosok_minta.pdf
Hallgass bele: 
1.1 Lilahagyma és fokhagyma.mp3
2.1 A szociopata.mp3
3.4 A passzív-agresszív.mp3
4.1 Nehéz ember vagyok.mp3
Ha most megrendeled, akkor a 9900 Ft-os ár (+1465 Ft postaköltség) helyett megkapod 7900 Ft-ért (postaköltséget átvállaljuk, tehát erre már nem jön rá szállítási költség!), elektronikus formában (pdf + mp3) pedig 5900 Ft-ért. Az akció 48 óráig él.
Megrendeléshez kattints ide!
A megnyíló oldal alján töltsd ki a értelemszerűen megrendelőlapot, és ne felejtsd el a megjegyzés rovatba beírni, hogy Sikergyilkosok akció!
Jó tanulást kívánok a hírlevél további részeihez!
Üdvözlettel,
Kerner Tibor



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése