2014. december 29., hétfő

Miért választottam a DXN kávés üzletet?



Bárki sikeres lehet benne, aki hajlandó tanulni, és követni a szisztémát, használva a cégtől kapott ingyenes, mégis professzionális eszközrendszert!

Nem igényel jelentős anyagi befektetést, a pénzéért teljes egészében, hasznos termékeket kap, olyan termékeket, amiket egyébként is nap, mint nap fogyaszt!

                      

Nincsenek beépített kényszerek, rejtett kisbetűs részek, kötelező elvárások, nem lehet kiesni, elveszteni elért eredményt, veszteségessé válni, bukni rajta!

A cég felnőtt emberként tekint a tagokra, és nem alkalmaz befolyásoló manipulatív eszközöket, a forgalom növelése érdekében!

Nincsenek extrém forgalmi elvárások!





Ingyenes vagy önköltséges képzést kaphat mindenki, amivel elsajátíthatja ezt a szakmát és beletanulhat az offline és online marketing tevékenységbe!

A termékek nem jelentenek új kiadást a családnak, inkább márka és minőség váltást!


Az emberek 85%-a kávézik, de aki nem annál is van kávé, a vendégek megkínálására!
                                                             Minden tárgyaláson, vendégségben, bulin, rendezvényen ott a kávé!

De a kakaó, tea, wellness italok, táplálék kiegészítők, higiéniai kozmetikai termékek is minden napjaink részei, így ezek átváltása egészséges, magas minőségű,  de elérhető áru „saját” céges termékekre, nem jelent befektetést, új kiadást!

A tapasztalatok alapján, az emberek akkor is megveszik a termékeket, ha ez nem üzleti érdekük, nem a jutalékfelvétel feltétele!

Akkor is megvennék és ennyiért, ha azt hagyományos úton értékesítenék!

Ez adja a DXN stabilitásának alapját!



A cég mindenki számára ingyenesen biztosít szinte már minden európai nyelven professzionális weboldalakat, marketing filmeket és ehhez használható webirodát, szintén ingyenes autoresponder, hírlevélküldő, videó email küldő rendszerrel és egyéb hasznos programokkal!

Így a nemzetközi hálózatépítés is könnyen megvalósítható, mivel a kiszolgálás az egész világon megoldott, a jutalék bármilyen országból jövő forgalom után jár egységesen!



Ingyenes formában mindenki hozzáférhet az elmúlt évek képzési anyagaihoz, illetve részt vehet céges webkonferenciákon, hogy sikeres vezetőktől tanulják meg a sikerhez vezető lépéseket,eszközhasználatot!




A DXN-ben a vesztesség lehetősége kizárt!

Viszont ha ráérez, munkát tesz bele, akkor jóval nagyobb esélye lesz, egy gazdag, sikeres, egészségesebb és hosszabb életre!

Megér Önnek ez egy próbálkozást?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése