2015. január 4., vasárnap

Dinamikus Start Program






Jó hír! Szolgálati közlemény, a DXN üzlet szabályzattal foglalkozik, és egy nagyszerű, új csatlakozási lehetőségről szól!  

Egy ideje már, komoly igény merült fel, némi változtatásra, ami további lehetőséget jelenthet, az újonnan csatlakozóknak. A változtatás legyen olyan, hogy gyorsabb, intenzívebb startot biztosítson, az ezt igénybevevőknek.
Nagyon szeretem ebben az üzletben azt, hogy attól válunk egyre sikeresebbé, hogy a munkatársainkat hozzásegítjük a sikerhez, saját céljaik eléréséhez.
Ebbe a programba, csupa olyan elem került, amit könnyen lehet másolni és mégis meghagyja a lehetőséget arra, hogy személyre szabható legyen.
Dinamikus Start Program
Ez a DSP nek rövidíthető program, egy olyan találmány, mint ha a bevásárlás végén, amikor a két jól megrakott bevásárlókocsival, fizetés után éppen el akarok indulni a pénztártól, de a pénztáros még visszatart. Átad egy ajándékot, amiben az általad kifizetett összeg százötven százalékát kapod meg kedvezményes levásárlási lehetőségként.
Tehát a jövőben, ha náluk vásárolsz, a következő vásárlások alkalmával, amíg ez a százötven százaléknyi kedvezményed tart, minden termék árából, amit megveszel, tíz százalék kedvezményt kapsz.
Ha tehát vásárolsz tizenötezer forintért, akkor csak tizenháromezer-ötszáz forintot kell fizetned, és ezerötszáz és forinttal csökken a kedvezményszámládon az egyenleg.
Ez szerinted egy jó ajánlat?



                                                           






Amikor az ajándék számlával éppen elindulnál a pénztártól, a pénztáros ismét megállít és folytatja, hogy amennyiben szólsz a rokonaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek, hogy, ha ők is vásárolnak, akkor szintén kapnak százötven százalék, levásárolható kedvezményt.
De ha így teszel, akkor mindenkép add át nekik, az üzletben mostantól létező, nyilvántartási számodat is.


Mert minden olyan forgalomból, amit a te számodra hivatkozva realizál az üzlet, neked azonnal adnak, 27%-ot, készpénzben.
Mondd ez milyen ajánlat?
A DXN DSP programja pontosan ez. Egyet fizet, kettő és felet kap!
Az a kérdés, hogy a te szomszédodat, rokonaidat, ismerőseidet ki fogja tájékoztatni? Mert, hogy hogy hamarosan valakitől megtudják, az biztos.


 



Ugye nem kell tovább magyarázni, mert hát egyértelmű, hogy jól jár, egyedülállóan jól, a DXN hez csatlakozó ismerősöd, ezzel a most decemberben bevezetett új indulási lehetőséggel. Másutt nincs ilyen kedvezmény! Hangsúlyt érdemel, hogy a régi csatlakozási lehetőséggel, kevés pénzzel, néhány doboz cigaretta árának megfelelő apró pénzzel is természetesen csatlakozhat, az, aki azt választja.
pdlp6bfgjgmulqhlbe96.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése