2015. április 29., szerda

Egyszerűen a csúcs felé, avagy KISS!




Mai bejegyzésemhez egy angol mozaikszó, a K.I.S.S. (magyarul csók) adta az ihletet. Hogy mit is jelent pontosan? KISS – Keep It Simple Stupid, azaz Tartsd Egyszerűen, Hülyén!
Joggal merülhet fel bennetek a kérdés: mi köze van ennek egyáltalán a hálózatépítéshez?
Úgy vélem, a sikerhez vezető út a legegyszerűbb dolgokkal van kikövezve. Ahhoz, hogy sikert érj el, hogy eljuss egy biztonságos anyagi szintre nem kell mást tenned, mint nap mint nap egyszerű dolgokat elvégezned.

Hogy mire gondolok?

Például, nehéz dolog minden nap egy embert megkeresni e-mailben/telefonon, elmondani neki az általad forgalmazott termékről/szolgáltatásról a tapasztalataidat?
Határozottan nem!
És TE megteszed minden nap ezt a kis egyszerű lépést?
Ha igen, akkor gratulálok, valószínűleg szép számú csapatod van!
De ha nem, akkor miért nem teszed meg ezt? Talán túl bonyolultnak találod? Úgy gondolod nem éri meg? Mi akadályoz meg ebben?
A legjobb lenne, ha most azonnal leírnád, tiszta fejjel gondolkodva, hogy miért is habozol, majd megoldást keresnél rá.
Gyűjtsd össze az egyszerű dolgokat, amelyek elvégzése nem nehéz feladat, mégis előre mutat, mégis általa újabb és újabb lehetőségeket teremtesz ahhoz, hogy elérd a kívánt célt. Ne gondolkodj, cselekedj!
Küldesz minden héten pár sort – legyen az valamilyen helyzetjelentés, reklámanyag, link vagy akár motivációs idézet – a csapattagoknak? Nehéz dolog? NEM! Előre vinné a vállalkozásod? IGEN! Akkor tedd ezt!
Ha nap mint nap elvégzed az egyszerű tevékenységeket, ha nap mint nap megcselekszed azokat a kis dolgokat, amelyeket most akár nem is teszel meg, óriási lépést teszel üzleted felvirágoztatása terén! Törekedj az egyszerű, de hasznos megoldásokra!
Gondolj csak bele hányan vannak azok, akik ezt nem ismerték fel, akik mindig mindent túlgondolkodnak és emiatt sosem cselekszenek. Mindent elbonyolítanak és mire a cselekvéshez érnének már úgy érzik: “Áhh, én ehhez kevés vagyok, ezt már nem tudom megoldani!
Ezeket az embereket az új felfogásoddal könnyedén magad mögött hagyod, egyszerűen felülkerekedsz rajtuk.
Ne bonyolítsd meg saját életed, legyél kitartó és képviselj állandóságot! Olvass napi 5-10 oldalt, keress meg minden nap csak egy embert, küldj hetente csak három sort csapatodnak és meglátod az eredmények jönni fognak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése