2015. április 7., kedd

Zoltán már eljutott



Még hogy az MLM hálózatépítésben csak azoknak sikerül a nagy üzlet, akik az elsők között csatlakoztak.
Hogy ez mennyire nincs így, azt Zoli barátom esete is példázza!https://docs.google.com/forms/d/1bOZboJZgw38dBl_QV76RIjv2mvFk7plPmI2bwqavLfQ/viewform
Ha szeretnéd megismerni Zoltán  történetét, kattints a képre
Mint a kép is bizonyítja, Malájziába is eljutott a DXN vállalkozás hazájába, és ott nem csak a ganoderma és alga farmokat látogatta meg, mint látjuk a fővárosban is volt lehetősége  a szabad perceiben ismerkedni a világhírű épületekkel. Nagyszerű háttér  a Petronas ikertorony.

Twen Towers Surya Klcc Kuala Lumpur.                      Tehát Zoli barátom nagyszerű hetet tőltött el Malájziában. Becsületes, szorgalmas és nagyon hozzáértő okos munkaért kapta meg a jutalom utazást. Ez még mindig csak keveseknek, az igazán kiválóknak adataik meg, bár igaz, évről évre egyre nagyobb létszámú az utazó csoport.


 


Jelen bejegyzésemnek, mindenképen az a célja, hogy méltányoljam a hálózatom egyik legsikeresebb  igazgatójának a tehetségét. Amikor megismerkedtünk Zolival  a Facebookon, már gyémánt szintű volt az üzleti besorolásom. Az üzleti strukturának, ekkor már úgy kell kinézni,  hogy van egymástól független hat igazgatósága, a gyémánt szintűnek. Zoli üstösként robbant be a hálózatépítésbe. Mára már az orosz, astraháni csoport, Zoli kint élt akkor vagy tíz éve Oroszországban, 100 fő fölött van. Ők az egyik legnagyobb csoportom. Nem csak a teát szeretik az orosz emberek, sok kávét fogyasztanak.

Célom az is továbbá, hogy ismét említést tegyek egy nagyon téves, sokaktól hallott vélekedésről.

Többen elhárítják a boldogulás lehetőségét, mert úgy gondolják,
hogy csak az elsők között csatlakozók számára nyílnak meg, a nagyszerű jövedelmek
csatornái. Ők azok, akik a később csatlakozók és alattuk dolgozók
munkájából tollasodnak.
A dolgok ismeretének hiánya ez természetesen.
Jó hír, Zoli csoportjában látható, hogy az egyik kávézókőrben már jól halad valaki
aki hamarosan már mint ahol Zoli is van, a Rubin szint felé tart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése